Η ALP Hospitality Services είναι μια εξειδικευμένη ομάδα όπου με την πολυετή της εμπειρία και τις άρτιες γνώσεις της στον κλάδο του τουρισμού και πάνω απ’ όλα το πάθος της για την παγκοσμίου φήμης «Ελληνική Φιλοξενία» αναλαμβάνει την εδραίωση του καταλύματος σας στην αγορά κάνοντας το αυτόματα ιδανικό προορισμό. 

Πολλές φορές αυτό δεν είναι εφικτό για τα περισσότερα ανεξάρτητα καταλύματα σε έναν συχνά μεταβαλλόμενο κλάδο όπως είναι ο τουριστικός. H έλλειψη της στρατηγικής πωλήσεων “yield management” και του ‘’επιθετικού’’ marketing θέτουν αυτά τα καταλύματα σε μειονεκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού καθώς στηρίζονται για την πληρότητά τους, μόνο στην εποχικότητα και στη φήμη του προορισμού που βρίσκονται. Αυτό βεβαίως φέρνει πολλά ξενοδοχεία σε δυσμενή θέση, με αποτέλεσμα να λαμβάνουν χαμηλά κέρδη.

Είμαστε εδώ ώστε με την προσωπική επαφή, τα κατάλληλα εργαλεία, και την καθημερινή συνεργασία μας να κάνουμε το όραμα σας πραγματικότητα και το κατάλυμα σας σωστή επιλογή.

 

ΜΕ ΑΠΟΨΗ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ!

Τα συστατικά της επιτυχίας!

Εμπειρία

Η μακροχρόνια ενασχόληση με τον Τουρισμό και ιδιαίτερα με την διαχείριση των κρατήσεων στον ξενοδοχειακό τομέα, εξασφαλίζει την άρτια διαχείριση και προώθηση του δικού σας καταλύματος.

Καταρτισμένα στελέχη

Τα στελέχη μας, ως σύγχρονοι επαγγελματίες, διακρίνονται με την εξειδίκευση τους στους τομείς των πωλήσεων τουριστικών προϊόντων, όπως είναι η διεκπεραίωση και διαχείριση ξενοδοχειακών κρατήσεων.

Τεχνολογία

Με σύμμαχο μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εξασφαλίζουμε με ασφάλεια την άριστη διαχείριση του καταλύματος σας αλλά και την σωστή προώθηση του στην ολοένα και πιο απαιτητική αγορά του Τουρισμού.

Μάθετε περισσότερα...